Diensten

Vertalingen

DBF Communicatie werkt uitsluitend met professionele native speakers die beschikken over jarenlange ervaring op afgebakende expertisegebieden. Dat geldt vanzelfsprekend voor onze eigen medewerkers, maar ook voor de freelance vertalers die worden ingezet vanwege de extra benodigde capaciteit of de gevraagde talencombinatie. Dit stelt ons in staat hoogwaardige vertalingen te leveren in alle gangbare talencombinaties en in vrijwel iedere denkbare discipline. 

Correctiewerkzaamheden

U schrijft zelf teksten. In het Engels, het Nederlands of in een andere taal. Onze editors kunnen vervolgens voor u qua spelling en grammatica de taalkundige puntjes op de spreekwoordelijke i zetten. Indien gewenst kunnen zij de tekst ook beoordelen op andere aspecten. Loopt de tekst? Is hij begrijpelijk voor de betreffende doelgroep? Voldoet de tekst aan de manier waarop uw bedrijf zich wil profileren? Is de terminologie correct en consistent? Onze editors controleren de teksten en brengen waar nodig correcties aan. 

Tolkendiensten

DBF Communicatie heeft uitgebreide ervaring in het verzorgen van tolkendiensten in alle gangbare talencombinaties, zowel consecutief als simultaan. Ook ten aanzien van gespecialiseerde tolkenapparatuur (tolkencabines, infraroodapparatuur, headsets) wijzen wij u graag de weg!

 OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

Certificering volgens de ISO 17100:2015-norm betekent dat er volgens strakke en verifieerbare procedures en richtlijnen wordt gewerkt. Het voornaamste doel van de ISO-17100:2015-norm is de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen. Er worden specifieke eisen gesteld aan het volledige proces van offerte tot facturatie evenals aan de kwalificaties van de vertalers. Certificering volgens deze norm toont aan dat de vertaaldiensten volgens een beheerst proces verlopen. Voor u als opdrachtgever een extra bevestiging dat uw vertaling in goede handen is en met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Desgewenst verstrekken wij bij onze vertalingen een vertaalcertificaat waarmee wij formeel instaan voor de kwaliteit van het geleverde werk.

Brochure aanvragen