DBF Medical Translations

Binnen ons bedrijf is een speciale afdeling verantwoordelijk voor het medisch-farmaceutische vertaalwerk:
DBF Medical Translations. Jarenlange werkzaamheden voor vele grote namen binnen de farmaceutische wereld hebben geresulteerd in uitgebreide expertise op dit ruime en veeleisende vakgebied.

Bekijk onze diensten

 

Actueel: GDPR

Algemene Verordening Gegevensbescherming / General Data Protection Regulation
Vanaf 25 mei 2018 is nieuwe Europese regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en privacy van kracht. Letterlijk iedere organisatie wordt met deze materie geconfronteerd en moet documenten op (laten) stellen om te voldoen aan de nieuwe richtlijnen. Persoonlijke informatie mag alleen onder strikte voorwaarden worden verzameld en bewaard. Overtreding is strafbaar en de boetes zijn serieus hoog (4% van de jaaromzet).

 Bij het opstellen van het papierwerk om aan de nieuwe wetgeving te voldoen kunnen wij u niet helpen. Maar lang niet iedereen heeft voldoende aan alleen Nederlandstalige versies van bijvoorbeeld een verwerkersovereenkomst. 
DBF Communicatie heeft uitgebreide ervaring met de vertaling van teksten in het kader van GDPR en is dus goed op de hoogte van de materie en de terminologie in andere talen. 
Als u onze diensten nodig hebt, aarzel dan vooral niet om even contact op te nemen. 

 

Clinical trial. Protocol. Informed consent. Synopsis. Fase II-onderzoek. Randomisatie. Blindering. Open-label. EMA. CCMO. METC. SmPC. Voor de leek abracadabra. Voor u niet, voor DBF Medical Translations evenmin. 

Lees meer

Brochure aanvragen