Over ons

Met per persoon inmiddels 10 jaar ervaring in de vertaalbranche besloten de drie oprichters van DBF Communicatie in 1998 dat de tijd gekomen was om op eigen benen te staan. Omdat de aangeboden dienstverlening aanvankelijk niet alleen vertaalwerk omvatte, maar ook copywriting, documentopmaak, drukwerkbegeleiding etc., werd gekozen voor de toevoeging ‘Communicatie’. En omdat die naam na enkele jaren al breed gevestigd was, was er geen reden deze te wijzigen op het moment dat de beslissing viel dat DBF Communicatie zich volledig op het verzorgen van hoogwaardig vertaalwerk zou richten.

Tot 2005 werden de werkzaamheden verricht in een gehuurd kantoorpand, maar vanwege de groei in het aantal vaste medewerkers werd het huidige eigen pand aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn aangekocht.

DBF Communicatie kan bogen op een inmiddels jarenlange vertaalervaring binnen vrijwel ieder denkbaar vakgebied. Met een groep medewerkers in vaste dienst en uiteraard een nog veel groter aantal externe vertalers bieden wij onze vele trouwe opdrachtgevers – zowel overheid als bedrijfsleven – kwalitatief hoogwaardig vertaalwerk in en uit vrijwel alle talen aan.

Brochure aanvragen